MONDAY

STUDIO ONE STUDIO TWO Junior/Intermediate Hip Hop 4:15pm – 5:00pm (45mins) **CLEANING BREAK (5mins)** Junior/Intermediate Acrobatics for Dancers Advanced-Intermediate/Sub-Senior Lyrical 5:00pm – 5:45pm (45mins) 5:05pm – 6:05pm (60mins) Advanced-Intermediate/Sub-Senior Hip Hop 6:05pm – 7:05pm (60mins) CLEANING BREAK (10mins) Advanced/Open Hip Hop 7:15pm – 8:1<mark>5pm (60mins)</mark>

TUESDAY

8:15pm – 9:15pm (60mins)

STUDIO ONE STUDIO TWO Advanced-Intermediate/Sub-Senior Classical Ballet 4:30pm - 5:15pm (45mins) Advanced-Intermediate/Sub-Senior Production (Jazz/Tap) Senior/Advanced-Senior Lyrical 5:15pm - 6:15pm (60mins) 5:15pm – 6:15pm (60mins) **CLEANING BREAK (15mins)** Senior/Advanced-Senior Hip Hop Advanced/Open Tap 6:15pm – 7:15pm (60mins) 6:30pm – 7:15pm (45mins) Advanced/Open Broadway 7:15pm – 8:15pm (60mins) Advanced/Open Jazz

THURSDAY

STUDIO ONE	STUDIO TWO
Intermediate Classical Ballet 4:00pm – 4:45pm (45mins)	
CLEANING BREAK (5mins)	Intermediate Production (Jazz/Tap)
Primary/Junior Dance (C <mark>lassical Ballet/Jazz/Tap)</mark> 4:50pm – 5:35 <mark>pm (45mins)</mark>	4:45pm – 5:30pm (45mins)
	CLEANING BREAK (5mins)
CLEANING BREAK (5mins)	
Advanced-Intermediate/Sub-Senior Classical Ballet 5:40pm – 6:25pm (45mins)	Advanced-Senior Production (Jazz/Tap) 5:35pm – 6:35pm (60mins)
CLEANING BREAK (5mins)	CLEANING BREAK (5mins)
Advanced/Ope <mark>n Classical Ballet</mark> 6:30pm – 7:3 <mark>0pm (60mins)</mark>	Advanced-Intermediate/Sub-Senior Production (Jazz/Tap) 6:40pm – 7:25pm (45mins)
	CLEANING BREAK (5mins)
CLEANING BREAK (5mins) Senior Classical Ballet/Pre-Pointe/Pointe 7:35pm – 8:35pm (60mins)	Advanced/O <mark>pen Lyrical</mark> 7:30pm – 8:30 <mark>pm (60mins)</mark>
CLEANING BREAK (5mins) Adult Tap 8:40pm – 9:25pm (45mins)	Advanced/Open Pr <mark>oduction (Jazz/Tap)</mark> 8:30pm – 9:3 <mark>0pm (60mins)</mark>

SATURDAY

STUDIO ONE	STUDIO TWO
Pre-School Classical Ballet/Dance 9:00am – 9:30am (30mins) CLEANING BREAK (5mins)	
Primary Classical Ballet 9:35am – 10:20am (45mins)	
CLEANING BREAK (5mins)	
Junior/Intermediate Classical Ballet/Lyrical 10:25am – 11:10am (45mins)	Primary Production (Jazz/Tap) 10:20am – 11:05am (45mins)
CLEANING BREAK (5mins)	CLEANING BREAK (5mins)
Advanced-Intermediate/Sub-Senior Classical Ballet/Pre-Pointe 11:15am – 12:00pm (45mins)	Junior/Intermediate Production (Jazz/Tap) 11:10am – 11:55am (45mins)
CLEANING BREAK (5mins)	CLEANING BREAK (5mins)
Senior/Advanced-Senior Classical Ballet/Pointe 12:05pm – 1:05pm (60mins)	Advanced-Intermediate/Sub-Senior Production (Jazz/Tap) 12:00pm – 1:00pm (60mins)
	CLEANING BREAK (10mins)
	Senior/Advanced-Senior Production (Jazz/Tap) 1:10pm – 2:10pm (60mins)